نمایندگی ایسوس و لنوو مشهد | تعمیرات لپ تاپ مشهد

پردازنده

کدام پردازنده برای برنامه نویسی مناسب است ؟

همانطور که میدانید ، پردازنده ها نقش اساسی و مهمی در پردازش اطلاعات یک سیستم دارند . سیستم های برنامه نویسی باید از پردازنده هایی استفاده کنند که با سرعت بالا ، کد های نوشته را شده پردازش کند و بتواند در زمان کوتاه از آن خروجی بگیرد.

امروز در یکی دیگر از مقالات سخت افزاری وبسایت خدمات ایسوس سرگزی قصد داریم تا درباره ، مناسب ترین پردازنده ها برای سیستم های برنامه نویسی صحبت کنیم.

توجه کنید که ، شما با یک پردازنده ضعیف یا خیلی قوی هم میتوانید ، کار کنید ولی پردازنده هایی که در ادامه معرفی میشود ، بهترین و مناسب ترین گزینه ها برای شما عزیزان برنامه نویس خواهد.

بیشتر بخوانید : بهترین پردازنده ها برای سیستم های خانگی

پردازنده intel core i5

پردازنده های core i5 ، از دسته بندی های مختلفی تشکیل شده است و این پردازنده یکی از محبوبترین و رایج ترین پردازنده در میان کاربران است. پردازنده core i5 ، این قابلیت را دارد تا به بهترین شکل برای شما نرم افزار های برنامه نویسی را اجرا کند . البته توجه کنید ، سخت افزار هایی همچون هارد و رم مناسب نیز کمک شایانی به سرعت سیستم شما خواهند کرد.

پردازنده های core i5 جنبه اقتصادی نیز دارد ، زیرا اکثر بازی های کامپیوتری نیز روی این پردازنده به خوبی اجرا میشود و همچنین برای ویرایش فیلم های سبک هم ، شما میتوانید روی این پردازنده قدرتمند حساب کنید.

برخی از ویژگی های مشترک در میان پردازنده های Core i5

  • در فرکانس پایه با سرعت 2.4GHZ کار میکند
  • ودر حالت توربو میتواند فرکانسی معادل 4.1GHZ را در استفاده از یک هسته
  • و 3.9GHZ را در حالت چند هسته ایی ، ایجاد می نماید

پردازنده Ryzen 5 3600

اگر شما هم به محصولات شرکت AMD علاقه مند هستید و بودجه کافی برای خرید یک پردازنده خوب را دارید ، پردازنده Ryzen 5 3600 بهترین پیشنهاد برای شما خواهد بود.

Ryzen 5 3600 سال قبل راهی بازار شد و اگرچه از نظر فرکانس پایین‌تر از رقیب خود در آن زمان یعنی Core i5-9600K قرار می‌گرفت، اما به خاطر فناوری هایپر تردینگ و در نتیجه انجام کار بیشتر در هر هسته، عملکرد و قیمت بسیار معقول، بین کاربران به محبوبیت بالایی دست یافت.

Ryzen 5 3600 از تعداد هسته و رشته برابری بهره می‌برد اما فرکانس پایه و حداکثر آن پایین‌تر از نماینده اینتل است (۳.۶ گیگاهرتز در حالت پایه که در بالاترین میزان خود به ۴.۲ گیگاهرتز می‌رسد). نکته جالب در مورد پردازنده‌های AMD، توانایی بالای آن‌ها در اورکلاک است بدون اینکه نیازی به هزینه اضافی صرف خرید مدل مخصوص این کار داشته باشید.

5/5 - (6 امتیاز)

دیدگاه

  • سجاد

    می 1, 2023

    برای برنامه نویسی چه پردازنده ازamd بهتره
    سوکتam4
    مادربوردb350

    پاسخ

ارسال یک نظر